25. maj 2021 - 11:52

App linkNu på Google Play

Stort svensk træf udsættes til oktober

Stort svensk træf udsættes til oktober

25. maj 2021 - 11:52

Den svenske lastbiludstilling Trailer Trucking Festival er nu blevet programsat til at finde sted på Mantorp Park 8.-9. oktober. Oprindeligt skulle lastbiltræffet have fundet sted i august. Udskydelsen skyldes covid19-pandemien.

 

- Vi ser en bedring i pandemi-situationen, men ikke nok til, at vi føler os helt sikre på at kunne gennemføre arrangementet i august. Sikkerheden for udstillere, besøgende og personale kommer altid i første række, og derfor har vi besluttet at flytte Trailer Trucking Festival til 8.-9. oktober, hvor vi tror og håber at kunne invitere til den fest, som lastbilfolket så længe har set frem til, siger projektleder Anders Blomgren.

 

Det svenske showtruck-event Nordic Trophy er en del af arrangementet, hvor mange danske lastbiler og vognmænd igennem årenes løb har deltaget og hentet pokaler i Nordens mest prestigefulde lastbilkonkurrence.

Læst i alt:

614 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger