17. april 2020 - 11:00

App linkNu på Google Play

- Tak for en formidabel indsats

- Tak for en formidabel indsats

17. april 2020 - 11:00

Branchedirektør i DI Transport, Michael Svane, skriver følgende i en kommentar til den begyndende genåbning af det danske samfund:

 

Det ser heldigvis ud til, at vi nu kan bevæge os mod en åbning af Danmark. Det er positivt og glædeligt.

 

Som samfund, som medarbejdere og som virksomheder har vi brug for, at der kommer gang i økonomien. Det skal selvsagt ske sundhedsmæssigt forsvarligt. Transportbranchen har hele vejen vist, hvordan man har kunnet holde en fin balance mellem på den ene side at begrænse smitten, og på den anden side at levere pakker, mælk, hente affald og holde tog, metro og busser kørende.

 

Vi har evnet at levere varen, og vi er klar til at øge indsatsen i takt med, at regering og Folketing beslutter sig for en yderligere genåbning.

Vi vender ikke tilbage til en kendt hverdag. Dertil er skaderne på økonomi, handel og anden økonomisk aktivitet for store. Og som et lille land med en åben økonomi er vi dybt afhængige af, hvad der sker i andre lande.

Tak til alle for en formidabel indsats. I har samlet vist at have både evnen og viljen til at holde Danmark kørende og åben i svære tider.

Læst i alt:

907 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger