1. august 2016 - 01:42

App linkNu på Google Play

Thermo King lover store nyheder

1. august 2016 - 01:42

Rasmus Haargaard

Af Rasmus Haargaard |

Virksomhederne for transportløsninger Thermo King og Frigoblock tilhørende Ingersoll Rand, byder besøgende velkommen på stand nr. C05 i Pavillon 27 ved IAA-messen i Hannover, Tyskland, i dagene 22.-29. september 2016, hvor de besøgende ved selvsyn kan se, hvad fremtidens kølevognstransport kan præstere allerede i dag.

 

»Vores opkøb af Frigoblock og Celtrak har givet os mulighed for at forske i og udvikle løsninger, der ikke blot kæder bæredygtighed og innovation sammen, så der opnås brancheførende brændstofbesparelser og intelligente systemer i dag, men som også byder på banebrydende koncepter, der i sidste ende vil definere fremtiden for køleanlæg til transportbranchen i de kommende år,« udtaler Karin De Bondt, vicepræsident og administrerende direktør for lastbiler, trailere og busser hos Thermo King i Europa, Mellemøsten og Afrika.

På standen lover Thermo King at afsløre nye, spændende produkter, der alle sammen er bygget, så de lever op til forventningerne og gældende krav på områder som bæredygtighed, intelligens og tilslutningsmuligheder, innovation og den virkelige verdens udfordringer.

 

Mange af produkterne er resultat af de strategiske opkøb af Frigoblock og Celtrak, hvilket har forbedret Thermo Kings muligheder for forskning og udvikling ved at tilføje ekstra ekspertise på områder som hybrid, ikke-diesel og operationel intelligens (OI).

Læst i alt:

1391 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger