Trailere

8. november 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

3 akslet MAX maskintrailer er leveret til CP

8. november 2018 - 01:44

CP ApS er for nylig kørt fra Lastas i Hedensted med deres nye MAX Trailer 3 akslet maskintrailer med udtræk.

 

CP ApS blev grundlagt i 1986 og er en 100 % danskejet familievirksomhed der beskæftiger ca. 100 medarbejdere og servicerer kunder i hele Danmark. De har specialiseret sig indenfor byggepladsindretning og udlejning af kontor- og mandskabsmoduler, containere og pavilloner. Udover deres kontor-, mandskabs- og lagerfaciliteter udlejer de også DRA-certificeret entreprenørmateriel og lifter, der lever op til DRA’s krav og sikrer, at alt grej er testet før udlejning.

 

Trailerens opbygning: Stålkonstruktion i højkvalitets finkornsstål, kraftigt chassis som er egnet til tung belastning, ståldørk på svanehals og overaksler, lakeret med antiskrid belægning, 2-delt hydraulisk klapbar ramper belagt med hårdttræ, der er hydraulisk sideforskydelig, hydraulisk hævedæk til rapo, udtræk længde på 4.100 mm, bund af 48 mm hårdttræ med ståldørk over aksler, 1 par galvaniserede støtteben i bag, galvaniseret udtrækbar sideforbredning, 2 x 3 kæpstokkehuller i kantvange samt 2 stk. hulvanger på tværs af trailer på nedbygget del, svanehals med 30 mm hårdttræsbund, holder for 7 par kæpstokke indvendig på forsmæk af svanehalsen.

Traileren leveres med 3 x 12 tons SAF-aksler og luftaffjedring med hæv/sænk ventil. Derudover er alle aksler hydro-mekanisk tvangsstyrbar.

 

Traileren har en tilladt totalvægt på 50.100 kg.

 

Den nye maskintrailer med udtræk er leveret af Jacob Jørgensen fra LASTAS TRUCKS DANMARK A/S.

Læst i alt:

650 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger