Trailere

10. maj 2022 - 01:43

App linkNu på Google Play

Nyhed til indvendig trailervask

10. maj 2022 - 01:43

Istobals Heavywash Intrawash-system, der kan vaske køletrailere indvendigt, har fået en ny funktion, der gør det muligt at installere systemet til eksisterende vaskehaller og i en gennemkørselsvaskehal. Et skinnesystem i gulvet, en stolpe til slange- og kabelforsyning samt en sikkerhedsafskærmning gør forskellen.

 

- Der er interesse for systemet, der automatisk er en optimal og professionel løsning til indvendig vask og desinfektion af køle- og shippingcontainere på kun fem minutter, fortæller Hans Peter Hau – bedre kendt som H.P. Hau.

 

Han driver til daglig Hautek Wash & Water System ApS, der er den danske forhandler af systemet herhjemme. Man kan spare kraftigt på arbejdstimer og ikke udsætte vaskepersonale med et dårligt arbejdsklima, fremhæver han som nogle af fordelene.

Denne type af automatisk vaskemaskine sørger for kontrolleret desinfektion af trailerens indvendige lastrum takket være præcis påføring af vaskeprodukt i overensstemmelse med individuelle krav til koncentration, mængde og reaktionstid. Maskinens kraftige højtrykssystem kan sørge for grundig indvendig rengøring af køretøjer på op til 16 meters længde og fjerner alt snavs, fremgår det af specifikationerne.

 

Det innovative system Heavywash Intrawash er udviklet og patenteret af firmaet Istobal. Ud over trailere er konceptet også velegnet til sikker og effektiv indvendig vask og desinfektion af køle- og shippingcontainere. Tidsforbruget til rengøring er ifølge fabrikanten reduceret med op til 75% i forhold til manuelle vaskeprocesser, og denne model har desuden bedre kontrol af vaskeprodukter, stærk ydelse og et robust design som nogle af sine mest væsentlige fortrin.

Selve vaskemaskinen består af en fast enhed med en løfteanordning eller med fremføring som ekstraudstyr, og systemet kan installeres udendørs eller i forbindelse med vaskehaller.

Læst i alt:

729 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger