Trailere

17. maj 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Rundt og nyt til Ans

17. maj 2021 - 01:43

L. M. Transport, Ans A/S er for nyligt kørt ud fra Lastas i Hedensted med deres nye Kel-Berg 3-akslet rundbuet tipkærre.

 

L.M Transport, Ans A/S fik sin start i 1978 af Leif Møller og frue. I dag er datteren Maria blevet medejer og er med til at sende næsten 100 biler ud på vejene. Lastbilerne kører i det meste af Danmark og det øvrige Europa hver dag, hvor de arbejder med en bred vifte af transportopgaver. Der køres med alt, lige fra store entreprenøropgaver til kørsel med betonkanoner, termoruder og møbeltransport samt mindre opgaver for private kunder.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i I-profil, stærke tværvanger og forstærkninger som giver et meget stabilt chassis, VBG-trækkrog i str. 57,5 mm med højde justerbar 4 x 50 mm og cyklistværn i begge sider.

Kassens opbygning: Sider fremstillet i 7 mm valset special alu. plade med ekstra slidstykke, indvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesytem, bagklap fremstillet af 5 mm plade med kraftige alu. kantrammer, tophængsler flyttet ca. 180 mm frem for 10% ekstra åbning ved aflæsning, 4 mm Hardox bundplade monteret i fuld længde ovenpå alu. bunden og leveret med alu. fælge og bakalarm.

 

Kærren er leveret med 3 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser samt original BPW-luftaffjedring. Kærren er desuden leveret med en blå 880g/m2 rullepresenning monteret på 70 mm aluminiumsrør.

 

Den nye tipkærre er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas.

Læst i alt:

405 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger