Trailere

26. oktober 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Thermo King hædret for Advancer-serien

Thermo King hædret for Advancer-serien

26. oktober 2021 - 01:43

Rasmus Haargaard

Thermo King er blevet hædret med den globale pris Project Excellence Award fra Project Management Institute for lanceringen af den nyeste generation af kølemaskiner, nemlig Advancer-serien.

 

- Advancer-projektet er et godt eksempel på vores kapacitet til at gennemføre projekter og vores dedikation til at gøre en positiv forskel for samfundet. Det er noget, vi stræber efter i alle vores projekter. Prisen supplerer den anerkendelse, vi tidligere har fået fra branchen for Advancers førsteklasses produktion og konstruktion, udtaler Francesco Incalza, præsident for Thermo King i bl.a. Europa.

 

Thermo King Advancer-serien produceres på fabrikken i Galway, Irland, og opnår bl.a. en 30% CO2-reduktion i brug, sammenlignet med tidligere generationer.

 

De nye Thermo King-kølemaskiner er modulært opbygget. Det vil sige, at Thermo King Advancer reducerer antallet af reservedele med 38 procent og reducerer omfanget af servicebesøg med 30 procent og sikrer en oppetid, der er forbedret med 70 procent.

Desuden sker nedkølingen af traileren med Thermo King Advancer mellem 17 og 40 procent hurtigere end normalt. Det har specielt betydning i forbindelse med læsning af traileren og hyppige døråbninger.

Læst i alt:

421 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger