Trailernyt

6. februar 2019 - 10:01

App linkNu på Google Play

Schmitz lukker sin varevogn-fabrik i Berlin

Schmitz lukker sin varevogn-fabrik i Berlin

Schmitz opgiver drømmen om at blive en aktør på varebil-opbygninger og lukker fabrikken i Berlin.

6. februar 2019 - 10:01

Rasmus Haargaard

Schmitz Cargobull har besluttet at indstille produktionen af varebil-opbygninger og lukke anlægget i den tyske hovedstad, Berlin.

 

Det er kun et par år siden, at Schmitz Cargobull besluttede at udvide sit produktprogram med opbygning af varevogne i segmentet fra 3 til 6 ton. Ifølge Schmitz selv har resultatet været et godt produkt, men alligevel har varebil-konceptet ikke kunnet klare sig.

 

»Kvaliteten på varevogne var overbevisende, men i det stærkt konkurrenceprægede miljø inden for opbygning af varebiler er produktion i det nuværende setup ikke konkurrencedygtigt på længere sigt,« oplyser Schmitz selv som begrundelse for nedlukningen i Berlin.

 

Schmitz Cargobull har derfor besluttet helt at indstille produktionen af V.KO Dry-opbygninger – altså standard kassevogne. Til gengæld undersøger Schmitz, om man på en anden måde kan videreføre opbygning af varebiler med kølekasser i V.KO Cool-serien.

I de kommende uger vil Schmitz Cargobull færdiggøre og levere de bestillinger på varebil-opbygninger, som der allerede er indgået aftale om. Nye ordrer vil dog ikke blive taget ind. Schmitz garanterer ligeledes, at man vil være i stand til at levere reservedele og udføre service og reparationer på de varebil-opbygninger, som allerede er produceret.

Læst i alt:

986 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger