Uddannelse

25. marts 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Corona: Dekra oplever stigende efterspørgsel på online-kurser

Corona: Dekra oplever stigende efterspørgsel på online-kurser

25. marts 2020 - 01:44

Dekra oplever stigende efterspørgsel på sine nye onlinekurser med VEU-godtgørelse inden for både ledelse og transport. Det oplyser Dekra i en pressemeddelelse.

 

Vognmand Allan Mortensen fra Sønderjylland er mødt i skole to dage kl. 8 for at tage et kursus i de nyeste kørehviletids-bestemmelser, så han undgår bøder. Ikke ved at møde op, som han plejer, hos Dekra i Vejen– men ved at logge på det virtuelle undervisningsrum og tage kurset som fjernundervisning med en prøve som afslutning på hver dag.

 

»Det er om at gribe de muligheder for dygtiggørelse, der er. For mig fungerer fjernundervisning rigtig godt, og jeg har tilmeldt mig en stribe andre onlinekurser hos Dekra. Der er ingen uro i klassen, og jeg kan se og høre underviseren tydeligt. Jeg tror faktisk, at min indlæring er større ved fjernundervisning end normal undervisning,« siger Allan Mortensen, som til daglig kører med brød for Kohberg og laver lyd og lys til koncerter.

Med sine online-kurser vil Dekra sikre, at medarbejdere stadig kan opkvalificeres, selvom alle skoler pt. er lukket.

 

Virksomheder kan få kompenseret medarbejderes lønudgifter, mens de er på online-kursus, gennem den såkaldte VEU-godtgørelse.

 

Læst i alt:

3050 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger