27. april 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Vognmand: Vi har en sund og solid forretning

27. april 2020 - 01:44

Der er travlhed hos et af Danmarks ældste vognmandsfirmaer. Arthur Andersen Transport fra Horsens har netop præsenteret sit regnskab for 2019, og på bundlinjen står et solidt plus på ca. 2,7 millioner kroner efter skat, hvilket er en smule bedre end de to forrige år.
 
Det er direktør og vognmand Søren Tinggård godt tilfreds med:
 
»For os er det vigtigt at fastholde en stabilitet i både regnskabstallene og udviklingen i hverdagen, og ikke mindst i en turbulent tid vægter både vi og vores kunder stabilitet meget højt. Vi har indgået en række længerevarende transportaftaler i flere forskellige brancher, og for kunderne er det vigtigt at kunne stole på, at vi kan levere som aftalt i lang tid fremover. Tallene beviser, at vi har en sund og solid forretning,« siger Søren Tinggård, der er femte generation i det 137 år gamle vognmandsfirma.
 
Arthur Andersen Transport er især stærke i Østjylland, men dækker efterhånden også en større del af Danmark. Det skyldes blandt meget andet, at vognmandsfirmaet løser transportopgaver for store typehusfirmaer som Hybel og HusCompagniet, som begge har base i Horsens.
 
»Med dem har vi etableret et stærkt, lokalt samarbejde, som efterhånden rækker godt ud over Østjylland,« siger Søren Tinggård og nævner et helt andet forretningsområde:
 
»At vi spænder vidt kan ses af, at vi har indgået længerevarende aftaler med HedeDanmark om at transportere slam fra en række østjyske renseanlæg ud på markerne. Uanset hvordan konjunkturerne udvikler sig, er det fast arbejde flere år frem,« oplyser Søren Tinggård.
 
På andre områder står det traditionsrige familiefirma også stærkt. Der er fortsat rigtig god gang i byggesektoren, ikke mindst i Østjylland, og de mange byggepladser kræver mange materialer og mange løft for at holde tempoet. Her har Arthur Andersen Transport stor erfaring.
 
»For et par år siden investerede vi i en ny og endnu større lastbilmonteret kran med stor løfteevne og rækkevidde, som lige siden er blevet brugt flittigt f.eks. ved byggeri af højhuse eller mere komplekse opgaver, hvor der skal rækkes langt. Men vi har faktisk haft så travlt, at den ældre kran, som den nye kran skulle afløse, fortsat er i fuld drift,« siger Søren Tinggård og peger på et andet område i vækst, hvor vognmandsfirmaet er med i forreste række:
 
»Vi har masser af containerkørsel, og kravene til sortering f.eks. af byggeaffald er skærpet utroligt meget. Det betyder, at hvor man tidligere kunne nøjes med en enkelt container, skal man i dag bruge langt flere. Her er vi skarpe og erfarne til at reagere hurtigt og fleksibelt,« siger han.
 
For Søren Tinggård er det vigtigt at understrege, at de seneste års positive og stabile udvikling i sidste ende skyldes et stabilt og dygtigt mandskab.
 
»Vores mål er at stå for en ”ja-kultur”, både internt og over for kunderne,« siger han.
 
Arthur Andersen Transport, der har base på Endelavevej i Horsens, har pt. 39 ansatte; heraf 30 chauffører og kranførere.

Læst i alt:

1854 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger