Volvo

19. februar 2019 - 20:27

App linkNu på Google Play

Første elektriske Volvo-lastvogne leveret til kunder

19. februar 2019 - 20:27

Tirsdag 19. februar leverede Volvo Trucks sine to første eldrevne lastvogne – en renovationslastbil til affalds- og genbrugsvirksomheden Renova samt en distributionslastbil til logistikvirksomheden DB Schencker og dennes samarbejdspartner, transportvirksomheden TGM, der kører i Sverige.

 

Volvo FL’s elektriske lastbiler er en del af en forproduktion, der er udviklet i samarbejde med udvalgte kunder. Serieproduktionen af Volvo FL Electric og dens stærkere pendant Volvo FE Electric bliver sat i gang med et begrænset antal lastbiler til de europæiske markeder i anden halvdel af 2019.

 

»Vores tætte samarbejde med chauffører og kunder har gjort det muligt for os inden for kort tid at udvikle elektrificerede transportløsninger, der opfylder høje krav hvad angår ydeevne, køreafstande, lasthåndtering og effektiv udnyttelse af køretøjet,« siger Roger Alm, præsident for Volvo Trucks.

Volvo FL Electric og Volvo FE Electric lastbilerne er udviklet til distribution, renovation og andre bynære transportopgaver. Volvo FL Electric har en totalvægt på 16 ton, imens Volvo FE Electric har en totalvægt på 27 ton.

Læst i alt:

775 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger