23948sdkhjf

Rare rat

Scania Danmark hædrer medarbejdere for 28. gang.

Seks medarbejdere i den danske Scania-organisation er netop hædret med ”Det gyldne Rat” for deres ekstraordinære indsatser i 2018 – den 28. uddeling af Scania Danmarks hæder til dygtige medarbejdere.

Scanias succes baseres på seks kerneværdier, og engagement i løbende forbedringer spiller en stor rolle. Alle medarbejdere må indstille en kollega, og de mest overbevisende og fyldestgørende begrundelser vinder.

- For Scania handler bæredygtighed blandt andet om, hvordan vi driver vores forretning og vores værksteder. Altså handler det i høj grad om vores medarbejdere. Det handler om at være ansvarlig og levere værdi i hele værdikæden og i alle vores relationer, fortæller Marcus Holm, adm. direktør for Scania Danmark.

 

Modtagerne af årets Gyldne Rat 2019

Rasmus Bülow Pedersen, værkfører i Thisted, Ole Jørgensen, servicemarkedskonsulent, Ishøj, Mads Funch, værkfører i Esbjerg, Jane Kold Svendsen, HR konsulent, Ishøj, Rasmus Knude Nielsen, faktureringscenter Syd, Kolding, og Niels Hørlück, mekaniker og hjælpeværkfører, Odense.

Med prisen følger en tur til Södertälje, cirka 60 kilometer sydvest for Stockholm, med besøg på fabrikken samt efterfølgende weekend i Stockholm med ledsager.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094