23948sdkhjf

Genvalgt ATL-vognmand kører ny Stralis

Ny Iveco med 50 liter stort køleskab, over 30 skuffer og opbevaringsrum, køje samt energibesparende klimaanlæg.

Transport- og miljøvirksomheden Henrik Tofteng A/S udvider vognparken med en specialopbygget ny Iveco Stralis.

- Hvis du vil tiltrække og fastholde de dygtigste folk, kræver det en god arbejdsplads med attraktive forhold, og det starter med bilerne, siger adm. direktør Henrik Tofteng, der er genvalgt til ATL’s bestyrelse og her fortsætter på posten som næstformand.

Henrik Tofteng A/S er specialist i affaldshåndtering, miljø og genbrug. Virksomhedens nye Stralis leveres af Rea Erhvervsbiler A/S, og bilen er specialopbygget med Dalby-kroghejs hos Phoenix Danmark.

Hård konkurrence

Fra basen i Brøndby samarbejder Henrik Tofteng A/S med både erhvervskunder og offentlige institutioner, hovedsageligt i Storkøbenhavn, og den ISO14001-certificerede virksomhed er blandt andet udnævnt af UdbudsVagten til eliteleverandør til det offentlige i 2018.

- Når vi investerer i nye biler, lægger vi stor vægt på komforten og arbejdsmiljøet, for bilen er både et arbejdsredskab og en arbejdsplads. Vi udskifter også jævnligt vores biler, så vi er sikre på, at vi kører med de nyeste og mest sikre teknologier på markedet, siger Henrik Tofteng.

God plads

En vigtig komfortparameter er pladsen omkring chaufføren, og her tilbyder den nye Iveco Stralis en loftshøjde i førerhuset på omkring to meter og et samlet volumen på over ti kubikmeter. Førerhuset er desuden lydisoleret og udført med funktionelle gardiner og solskærme.

Derudover er det ergonomiske instrumentpanel fremstillet i ensartede materialer, der forhindrer støj, ligesom chaufføren nemt når samtlige betjeningsgreb uden at læne sig frem fra sædets ryglæn.

Endelig er førerhuset bl.a. udstyret med et 50 liter stort køleskab, over 30 skuffer og opbevaringsrum, køje samt energibesparende klimaanlæg.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.692