23948sdkhjf

DigiTach lancerer nyt rapportsystem

Efter længere tids udvikling har DigiTach nu et 100% selvudviklet rapport og IT-system. For nyligt blev dette rullet ud til alle DigiTachs kunder. Det nye system skal højne brugeroplevelsen og gøre håndteringen af tachograf-data nemmere.

I DigiTachs nye rapport-system er overtrædelsestype, tidspunkt og konsekvens tydeligt illustreret. Ved hjælp af farver kan man se, om overtrædelsen er inden for bagatelgrænsen, bøde eller frakendelse af førerretten.

»Jeg er glad for de mange positive tilbagemeldinger vi har fået. Det har været en længere proces, og jeg tror på at brugervenligheden i rapporterne er på et hidtil uset niveau,« siger indehaver og adm. direktør Vandy Bæk Thorsen, DigiTach.

Alle DigiTachs kunders tachograf-data samles i et stærkt IT-system. Med implementeringen af den nye kundedatabase, er det blevet muligt at påminde kunderne om endnu flere vigtige deadlines. Der påmindes automatisk og sendes ansøgningsskema ved udløb af fører- og virksomhedskort samt 2-års kalibrering af tachografen. Derudover kan der påmindes on udløb af ADR og EU-bevis.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125