23948sdkhjf

Ny servicesælger hos Nyscan Trucks

For godt en måned siden fik Nyscan Trucks i Køge og Sakskøbing status af aut. DAF-forhandler øst for Storebælt.

Som tidligere omtalt er Jacob Jørgensen tiltrådt som salgschef hos Nyscan Trucks, og han håber at kunne forøge DAFs markedsandel på Sjælland og Lolland-Falster til ca. 10% i løbet af de kommende år.

»DAF er stærkt underrepræsenteret øst for Storebælt i øjeblikket. Det skyldes primært, at kunderne ikke har haft særlig stor tiltro til servicenetværket. Både jeg og de fleste vognmænd ved godt, at DAF er en af de bedste lastbiler på markedet, når det gælder de samlede driftsomkostninger,« siger Jacob Jørgensen.

Med til at styrke DAF’s position i Danmark er også Claus B. Nielsen, der blev ansat hos Nyscan Trucks som servicesælger. Han er 35 år og oprindelig uddannet som Volvo lastbilmekaniker. Han kommer til Nyscan Trucks fra en stilling som værkfører hos Mercedes-Benz CPH, hvor han arbejdede med varevogne og andre erhvervskøretøjer. Inden da var han i flere omgange selvstændig med eget, mobilt lastbilværksted, lige som han tidligere har været værkfører hos DAF-servicepartneren Johnnys Service Center i Hedehusene.

»Ud over at støtte vores salg af nye og brugte DAF-lastbiler inkl. serviceaftaler skal jeg også arbejde målrettet med udbredelsen af DAF’s TRP-sortiment. TRP (Truck Related Parts) er udviklet af Paccar-koncernen, og omfatter mere end 70.000 forskellige reservedele til alle de store lastbilmærker i Europa, påhængsvogne, trailere og andet transportmateriel samt forbrugsmaterialer til fritstående værksteder. Der er et kæmpe potentiale for udbredelsen af TRP i Danmark, så det glæder jeg mig til at få sat gang i,« siger Claus B. Nielsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11