23948sdkhjf

DM skal løfte mekaniker-image

DM i Skills 2019 vil løbe af stablen i Næstved 4.–6. april, og Scania er på plads som sponser for Lastvognsmekanikerfaget. Sammen med Syddansk Erhvervsskole, Tech College og TEC er Scania at finde i hal 4 på stand nr. 128. Det er anden gang, lastvognsmekanikerfaget er med som demonstrationsfag.

»Formålet med DM i SKILLS er at styrke erhvervsuddannelsernes image blandt uddannelsessøgende og deres forældre og lærere, det politiske system og samfundet generelt. Det er en vigtig opgave og afgørende at vi som branche bakker op omkring den,« siger marketing- og kommunikationschef hos Scania Jannie Christiansen.

»Vi tror, at mange går rundt med den holdning, at mekanikerfaget er et job, der er lig med sorte fingre og hårdt, ensartet arbejde. Derudover er det vigtigt at informere om, at der er masser af muligheder for at udvikle sine kompetencer inden for faget,« fortsætter Jannie Christiansen.

Flere unge i faget

»Helt generelt vil vi gerne have flere unge, der vælger en uddannelse som lastvognsmekaniker, og derfor er det vigtigt at informere de unge om mulighederne for at få en spændende, teknisk uddannelse. Samtidig vil vi gerne fortælle om Scania, som den attraktive arbejdsplads, den er, for potentielle lastvognsmekanikerlærlinge,« siger HR-chef Anders Cortnum.

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078