23948sdkhjf

ATL’s årsdag 2019 åbner for tilmelding

Hvem har de bedste folk på kontoret og de dygtigste chauffører? Og hvem formår at holde fast på de største talenter i virksomheden, når der er allermest brug for dem? Det bliver de store spørgsmål i de kommende år, hvor kampen om de kvalificerede medarbejdere tager til, og det er netop temaet på ATL’s årsdag den 21. maj, der åbner for dørene med overskriften: Kampen om medarbejderen – skab den attraktive arbejdsplads. Det skriver ATL i en pressemeddelelse.

»På årsdagen vil vi sætte fokus på ledelse, rekruttering og fastholdelse i en tid, hvor der ikke er råd til at miste den erfarne medarbejder eller tabe kampen om de nye talenter. Og vi skal høre om, hvordan man skaber en attraktiv arbejdsplads for nye som ældre generationer, hvor motivation, talent og hold-ånd baner vejen til succes,« lyder det i oplægget.

»Med hjælp fra en række erfarne erhvervsfolk og eksperter sætter vi dine udfordringer som virksomhedsleder i perspektiv og kommer hele vejen rundt om udfordringerne for den ambitiøse transportvirksomhed.«

»Mød op den 21. maj 2019 og få inspiration og gode råd til at lede og styrke din virksomhed. Mød blandt andre Flemming Poulfelt (CBS), Astrid Haug (ekspert i sociale medier) og Liselotte Lyngsøe (Future Navigator), og hør hvordan virksomheder tiltrækker og udvikler talenter i transportbranchen og i andre brancher.«

Tilmelding til ATL's Generalforsamling og Årsdag 2019 finder sted via brancheorganisationens hjemmeside. Tilmelding kan findes her.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062