23948sdkhjf

- Lad være at undskylde, Ole

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

Til Ole Frederiksen.

Da jeg læste den første del af din tale fra jeres generalforsamling, fik jeg en stor lyst til at lette på hatten for dig. Det så jo i første omgang ud til, at du netop lige var af samme opfattelse som jeg selv og FDL, nemlig at 3F's bøllemetoder er ganske uacceptable.

Selvom jeg så senere i slutningen kan erfare, at du pludselig bliver så bange for dig selv, og det du har sagt, at du faktisk føler trang til at skynde dig at sige undskyld til DTL-A, at sådan mente du det da heller ikke.

Lad mig slå fast, at som man siger, hæleren er lige så skyldig som stjæleren.

Alle arbejdsgiverorganisationer under DA (Dansk Arbejdsgiverforening), som ATL og dermed også DTL-A, som har lavet overenskomster med LO-organisationer, hvorunder også 3F hører, optræder alle i rollen som skyldige hælere ved passivt at lade 3F udføre deres ganske uberettigede konfliktangreb på virksomheder, der i øvrigt har løn- og ansættelsesforhold i orden.

Nærlæser man i øvrigt den for LO såvel som for DA " hellige" hovedaftale (fra 1899) omtaler den alene konfliktretten i forbindelse med løn og ansættelsesforhold. Altså konfliktretten finder faktisk ikke legal anvendelse i ideologiske kampe. Og der er DTL-A ingen undtagelse, idet de ved deres passivitet lader det ske

Så slid ikke dine bukseknæ op ved at undskylde over for DTL-A . De har nemlig ikke råd til at forsøge at få det stoppet, for så svinder det slemt i lønsumskronerne og hvad så.

Christian Jensen, formand FDL

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109