23948sdkhjf

- Kære DSV ...

Debatindlæg fra fragtmand Jens-Ole Larsen som kommentar på denne artikel:

Han har jo ikke noget tøj på! Sådan skreg en lille dreng i H.C. Andersens eventyr, Kejserens nye klæder, og dermed fik alle pludselig nyt syn og kunne se, at kejseren var absolut nøgen, helt og aldeles nøgen.


Kære kollegaer, kære DSV (som jeg har stor respekt for ellers), kære politikere og alle andre, der har med transport at gøre: Hold nu op med alt det her pjat. Man flytter heller ikke en lort ved at stikke i den med en pind.

Vær nu åbne og ærlige. Der er da en grund til, at der ikke er en eneste dansk medarbejder på et dansk skib i dag!

Nu bør vi sgu vedkende os følgende:


Ja, vi bruger reglerne om cabotagekørsel til det yderste.
Ja, vi ved, det skaber problemer omkring parkering, magnetfusk, utilstedelige levevilkår osv.
Ja, vi ved, at sagen om Kurt Beier, hvor alle fik travlt ved håndvasken, kun er toppen af isbjerget.
Ja, vi ved, at der i Danmark, på trods af alle mulige fine skriv, codes of conduct osv., ønskes billig transport.

Stå dog nu for fanden ved, at det er sådan, hverdagen og øjebliksbilledet er.


Hvis man virkelig seriøst ønsker styr på det her, så tag nu fat i det.


Ting, man ikke forholder sig til, de glider ud af ens kontrol, og så kommer der en dag nogle andre og trækker noget ned over hovedet på én. Og det er sjældent noget godt

Og til DSV, som jo er meget synlige med deres logo på mange af de her biler, i er en kæmpesucces, og jeg har tidligere skrevet, og står fortsat ved, at jeg har kæmpe respekt for jer. Men retfærdigt eller ej, så bliver netop jeres virksomhed "flashet" meget. Ikke kun nu, men helt sikkert også, hvis det her virkelig går amok i medierne og hos hr og fru Danmark til aftenkaffen. Hvordan pokker tør I gamble med ikke at tage nogen af problematikkerne alvorligt. Hvis jeg var jeres ejer, så turde jeg i hvert fald ikke. I har et kæmpe godt navn i Danmark. Ødelæg det ikke! Lad Kurt Beier og andre ligesindede om det.

Og til politikerne, I er håbløse i den her sag, hvordan kan I indføre en større P-bøde, vel vidende at kommunerne aldrig kommer til at arbejde for at kræve den ind, når de ved udskrivning skal aflevere 70 procent til staten uden udsigt til nogensinde at få pengene i kassen. Der er kun én løsning på det, bloker bilen, til beløbet er betalt. Med alle de elektroniske muligheder, der er i dag, burde det ikke være noget problem.

Sidst, men ikke mindst. Stå nu ved, at I bruger daglejere på et meget misforstået cabotage-grundlag, men hvis det ikke er ulovligt, så er det sådan, vi ønsker at drive vores butik, og vores kunder vil gerne have billig transport. Man har en demokratisk ret til at udtale sig og inden for lovens rammer drive sin virksomhed, som man vil. Men stå dog ved det.

Lorten bliver altså ikke til lagkage, fordi man stikker til den, og kejseren er helt nøgen, og det kan alle se.

God Weekend.


Fragtmand, Jens-Ole Larsen, Slagelse

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157