23948sdkhjf

- Blev loven overholdt var der ikke mangel på p-pladser

Debatindlæg:

Ja, så er man i gang med at uddele bøder for ulovlig parkering. Store bøder, på 2040 kr., hvis man holder uden for de markerede båse. Hvad fanden bilder politikerne/myndighederne sig ind?

Chaufførerne har jo ingen muligheder for at holde nogen steder.

Politikerne skal finde en løsning på det dilemma nu, og betalte bøder SKAL betales tilbage. Jeg er mildest talt forarget.

Det kan da ikke passe, at chaufførerne skal tages som gidsler, fordi politikerne ikke vil træde i karakter og sørge for, at gældende love om cabotagekørsel og det lovpligtige ugehvil på 45 timer overholdes. (Bliver nævnte love overholdt, vil der ikke være mangel på p-pladser)

Hvis 45 timers-hvilet blev håndhævet i hele EU, kan chauffører fra fjerne lande jo ikke køre i Danmark eller resten af Europa.

Det er selvfølgelig EU, der skal løse dette store problem, men da vejpakken er faldet, og EU åbenlyst ikke vil stoppe ulovlighederne, så må Danmark gå egne veje, og håndhæve gældende love.

Cabotagekørsel udføres ulovligt, da man ikke forholder sig til, om man kan undgå tomkørsel ved at køre en cabotagetur. Ligeledes køres der vedvarende, planlagt, cabotagekørsel, hvilket heller ikke er lovligt. Ugehvilet på 45 timer overtrædes massivt, idet mange chauffører “ bor” i biler i flere måneder (hvor skulle de ellers være).

Disse useriøse firmaer, som reelt er danske firmaer, men som via deres stråfirmaer/postkasser har udstationeret både biler og chauffører permanent i Danmark, må de jo stille p-pladser til bilerne og faciliteter til chaufførerne til rådighed på egen matrikel. Så bilerne (med chauffører) ikke holder og flyder på offentlige p-pladser, når biler og chauffører ikke er i brug og skal “opbevares”.

Leif Therkelsen
Stationsvej 13
6622 Bække

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094