23948sdkhjf

Renault bygger nyt kæmpecenter

Renault Trucks med hovedkontor i Lyon bygger et nyt bæredygtigt forsknings- og udviklingscenter i St Priest. Centret kommer til at dække et areal på over 11.300 m² og forventer at åbne i første halvdel af 2021. Der er tale om en investering på 33 millioner Euro.

Dette store projekt i Lyon vil resultere i Volvo-koncernens næststørste forsknings- og udviklingscenter.

Centret er en del af et ambitiøst 5-årigt byggeprojekt lanceret af Renault Trucks og Volvo-koncernen. Målet er at samle Renault Trucks brand-ekspertise ét sted under de bedst mulige forhold.

De forskellige afdelinger vil alle skulle samarbejde i denne redesignede og reorganiserede bygning for at udvikle projekter til Renault Trucks og andre mærker i gruppen.

For at skabe synergi, fremme innovation og sikre succesen for fremtidens Renault Trucks og flere mærker i gruppen vil det nye center i Saint Priest huse mere end 1.000 eksperter. Dette vil gøre det til et af de ti største forsknings- og udviklingscentre i Frankrig. Formålet er at lette samspillet mellem medarbejdere og fremskynde kontrol og realisering af udviklingsprojekter for fremtidens lastbiler.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.191