23948sdkhjf

Glæder sig til at vise Actros frem

Mercedes-Benz lancerede for to uger siden under stor bevågenhed den nye generation af Actros – bl.a. udstyret med ny selvkørende teknologi og sidespejlene erstattet af en kameraløsning.

Serieproduktionen af den nye Actros starter på fabrikken i Wörth til april næste år, og allerede i løbet af foråret kan vi forvente at se de første eksemplarer af den nye Actros rulle ud til danske kunder.

Det fortæller Jens Tittel, direktør for Mercedes-Benz Lastbiler i Danmark, til Lastbil Magasinet på IAA-messen i Hannover, som åbner for publikum torsdag morgen.

»Vi har set mange billeder af den nu, og der er film på internettet osv., men det gør jo en kæmpe forskel selv at sidde i bilen og mærke, hvordan det er med det nye cockpit og den nye spejl-løsning. Så vi glæder os selvfølgelig til at kunne vise den frem herhjemme,« siger Jens Tittel.

Når serieproduktionen starter, vil der både blive produceret to- og treakslede biler fra april 2019.

Men allerede i slutningen af dette år vil danske chauffører og vognmænd kunne se nærmere på et par af de nye Actros, som vil blive vist frem hos forskellige danske Mercedes-forhandlere. I begyndelsen af næste år vil et par demobiler af den nye Actros også blive indlemmet i Fuel Duel-konceptet, hvor Mercedes låner en lastbil ud til en vognmand i nogle dage for at kunne sammenligne med sine egne biler.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187