23948sdkhjf

Endnu en V8'er til Ole Bloch

Vognmand Ole Bloch fra Thisted er en erfaren mand. Han startede med at køre lastbil som 20-årig i 1975, og det har han gjort lige siden - de seneste 33 år som vognmand.

Og han truer med at blive ved i mange år endnu, selv om han ikke vil sætte præcis pensionsdato på endnu. Noget kunne dog tyde på, at et kombineret 50-års jubilæum på landevejene, 40-års jubilæum som vognmand og 70-års fødselsdag om syv år ikke er umulig.

Sjovt nok har Ole Bloch tegnet en syv-årig serviceaftale inkl. udvidet drivlinegaranti på den fine nye Scania S 650 A6x2, som Stiholts lastbilsælger Peter Munkholm leverede for nylig.

Ole Bloch har tre lastbiler, og der står V8 på ”blochen” på alle tre. Alle tre V8’ere er beskæftiget med at køre korn- og foderstoffer i hele Jylland og på Fyn.

Den nye 650’er er opbygget af Stiholt i Aalborg med hydraulikanlæg, høj galge, heldækkende dørkplade og masser af lækre detaljer. Sæby Autolakering har stået for ”old school”-lakeringen, der er voldsomt inspireret af en af Oles tidligere Scania 141, og BJ Autopolstring i Padborg har stået for førerhusindretningen med masser af knappolstring og busplys i klassisk stil - præcis som på Oles to øvrige biler.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.221