23948sdkhjf

Specialist gearer op og skifter navn

Efter turbulente år og en vellykket turnaround fokuserer ny ledelse i UB-let på opgradering af design og udvikling til bl.a. industri, byggeri og transport. For at markere gearskiftet ændrer firmaet nu navn til IMMO A/S.

1. september skiftede UB-let Vejle A/S navn til IMMO A/S og markerer dermed et strategiskifte, som sætter turbo på design og udvikling af motoriserede hjælpemidler til flere brancher og b-t-b kunder fx industrivirksomheder, byggeri-, transport og autobranchen. Med en ny direktør i spidsen vil teamet i Vejle især fokusere arbejdsmiljø.

I begyndelsen af 2018 trådte Jacob Gerdes til som ny direktør og hovedaktionær. Han er dermed blevet en del af ejerkredsen af medarbejdere, som efter en konkurs i 2014 rekonstruerede UB-let. Ejerkredsen bag UB-lets rekonstruktion fokuserede allerede dengang på at udvide markedet ved at satse på at udvikle nye produkter, som kan bidrage til at forbedre arbejdsmiljøet inden for de fleste brancher. Indsatsen giver nu de første resultater:

»I årets første otte måneder har vi omsat for det samme som i hele 2017, og det er en positiv begyndelse,« siger adm. dir. Jacob Gerdes.

Gennem fem årtier har det tidligere UB-let, nu IMMO, været kendt som eksperter i motoriserede hjælpemidler, særligt el-scootere. Produktprogrammet er blevet udvidet med en lang række produkter til brancher, hvor der er brug for motoriseret hjælp til mobiliserede opgaver – som for eksempel i industrien, byggeriet og i transportbranchen.

Det øgede fokus på arbejdsmiljø åbner for nye muligheder for motoriserede maskiner, der kan hjælpe med løfte-, skubbe-, trække- og vrideopgaver. IMMO satser derfor på at udvide programmet af standardmaskiner samt tilbyde individuelt skræddersyede maskiner, der løser nyopståede behov/påbud for aflastning af manuelt arbejde.

Produktionen bliver i Danmark

Hos IMMO tror ledelsen og ejerkredsen på, at dansk er bedst. Elmotorerne og produkterne bygges på fabrikken i Vejle, hvor produktionen er blevet optimeret.

»I Danmark skal vi leve af høj kvalitet og hurtig reaktion på kundernes behov. Og det kan vi bedst levere, når vi selv bygger produkterne på vores egen fabrik i Danmark,« siger Jacob Gerdes.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079