23948sdkhjf

Delacour og DLA Piper fusionerer

DLA Piper Denmark nu blandt landets største aktører for juridisk rådgivning.

Advokatvirksomhederne Delacour og DLA Piper Denmark er efter onsdagens sammenlægning – med DLA Piper Denmark som fortsættende firmanavn - blandt Danmarks største aktører på markedet for juridisk rådgivning.

Aftalen om sammenlægningen blev indgået 28. juni 2018, og nu har partnerskaberne i Delacour og DLA Piper på ekstraordinære generalforsamlinger enstemmigt vedtaget sammenlægningen. En fusion der er et skridt på vejen til at realisere DLA Pipers ambition om at blive en af Danmarks stærkeste advokatvirksomheder.

Rådgive bedst muligt

Katalysatoren for at styrke positionen er ønsket om at rådgive kunderne bedst muligt om de mangeartede og komplicerede udfordringer, de står overfor - uanset om de er store eller mindre virksomheder.

- Vi kan nu udvikle et endnu mere specialiseret rådgivningsmiljø inden for kerneområder som virksomhedsoverdragelser, fast ejendom og rekonstruktion. Det kommer kunderne til gode, da vi styrker både bredden og dybden i den rådgivning, vi tilbyder det danske erhvervsliv, siger Martin Lavesen, Managing Partner i DLA Piper Denmark.

Afgørende faktor

Det lokale fokus og evnen til at betjene danske virksomheder med rådgivningsydelser af høj kvalitet er én afgørende faktor for en advokatvirksomhed af i dag, andre uomgængelige faktorer er global leverancekraft og adgangen til stærke udviklingskræfter.

- At være en del af en global organisation med 4500 jurister giver os ikke alene en leverancekraft, der går på tværs af grænser, men også adgang til viden og udvikling af digitale løsninger. Tilsammen giver det os en utrolig stærk platform og en helt unik position i markedet, siger Martin Lavesen.

Sammenlægningen under DLA Piper-brandet vil allerede fra dag ét være synlig for kunder og samarbejdspartnere, og over de kommende uger gennemføres den nøje planlagte og omfattende plan, der smelter de to virksomheder sammen.

220 jurister i DK

4500 i Verden

DLA Piper Denmark har herefter 380 medarbejdere, hvoraf 220 er jurister, fordelt på kontorerne i København og Aarhus. Den samlede advokatvirksomhed styrker sin position på det danske marked mærkbart og forventer i 2018 en omsætningsvækst på op mod 30 procent.

På globalt plan er DLA Piper en af verdens tre største advokatvirksomheder med 4500 jurister - fordelt på mere end 40 lande i Nord- og Sydamerika, Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien og Stillehavsområdet.

Læs mere om: jura
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078