23948sdkhjf

Ny DAF til lille gartneri

I/S Anders og Steen Hansen har fået leveret en ny DAF XF 480 FTG SSC 6X2, fra Lastas Trucks Danmark A/S i Hedensted.

I/S Anders og Steen Hansen er et lille gartneri og har også en lille vognmandsvirksomhed ved siden af. Indkøbet af den fine nye DAF, skal bruges til kørsel af grønsager for flere små frilandsgartnerier. De har deres faste leverancer på Fyn, i Jylland og lidt i Holland.

Drivlinie: MX-13 6 cylinder multimomentdieselmotor, 12,9 liters som yder 355 kW (483 HK) Euro 6, automatisk gearkasse med direkte kraftoverførsel, Tra- Xon, 12 trin.

Førerhus: Super Space Cab førerhus med kofanger i galvaniseret stål, to styk taglygteenheder med projektør- og markeringslygter.

Chassis: 500 l aluminiumsbrændstoftank, dørkplade med trin i venstre side, arbejdslampe med hvid glas bag førerhuset, batterikasse i overhæng i bag, opbevaringsboks til anlængertilslutninger bag førerhuset.

Kabinen er blandt andet spækket med detaljer som, luftaffjedret Luxury Air førersæde med høj ryg, justerbar skulderstøtte og med to varmeindstillinger, køleskabsskuffe på 42 liter med luksushåndtag under den nederste køje. Klimaanlæg som automatisk styrer kabinetemperaturen, blæseren, luftfordelingen og aircondition systemet samt flere lækre detaljer.

Den nye DAF er leveret af Anders Larsen fra Lastas.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.208