23948sdkhjf

Tilbage hos Super Dæk Service

»Søren og jeg har givet hinanden håndslag på, at vi er tilbage i afdelingen for at kæmpe for super god service til yderst konkurrencedygtige priser. Vi er lokale med stort ”L” og ved, hvad man i Lemvig forventer af et godt dæk- og autoværksted,« siger Allan Rohsted Røn, som efter et års fravær (værkfører hos Lemvig Maskinforretning) vendte tilbage som afdelingsleder for Super Dæk Service Lemvig 1. august.

Med sig har Allan Rohsted Røn, 48 år, sin førstemand, 47-årige Søren Klose, som også har været væk fra afdelingen i et år, men som1. august vendte tilbage som leder af det mekaniske værksted.

»Super Dæk Service er solidt forankret i lokalsamfundet, og vi kender nok otte ud af ti kunder, som kommer hos os. Derfor kan man som kunde forvente lidt ekstra – både hvad angår skarpe priser og god service,« siger Allan Rohsted Røn, som understreger, at Super Dæk Service trods navnet også er et super professionelt autoværksted.

»Dækservice til person- og varevogne, lastbiler, landbrug og industri fylder meget, men Super Dæk Service er i lige så høj grad et auto- som et dækværksted.«

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11