23948sdkhjf

Nye biler til Meldgaard Miljø

Det er ikke altid størrelsen, det kommer an på. Når det gælder transportkørsel af bl.a. dagrenovation, så er det ind imellem faktisk at foretrække, at der er tale om mindre køretøjer. Sådan gælder det for de fem nye Iveco Euro Cargo-distributionsbiler, der for nylig blev leveret til Meldgaard Miljø A/S i Aabenraa.

Det var virksomheden HLT Service fra Aabenraa, der er Iveco-forhandler, der har leveret de nye biler, der ikke kun gør det lettere at komme rundt på de mindre veje i bl.a. sommerhusområder, bilerne er også miljøvenlige, idet de er udstyret med motorer, der er Euro 6 C-klassen, der pt. er den mest miljøvenlige udgave i Europa.

Specialopbygget efter kundens ønsker

»De nye dagrenovationsbiler er opbygget efter kundens egne ønsker. Idet her tilfælde har Meldgaard Miljø selv stået for at stille opbygningskravene til bilerne, der med totalvægten på 8,5 tons passer perfekt til det område, hvor de skal indsamle renovation,« lyder det fra Finn Nymann Jørgensen fra HLT Service.

»Bilerne er udstyret med Alisson-automatgear, og det er bl.a. også med til at gøre det lidt lettere for chaufførerne i de pågældende områder, og som samtidig skal mange gange ud og ind i bilerne. Det er en stor fordel, når der er mange start-stop på turene. Derudover er Iveco Euro Cargo et godt valg, fordi den nærmest kan vende på en tallerken, har godt førerhus og en god akselafstand. - Alt sammen noget, der er gavnligt, når udfordringen er mindre veje og kuperet terræn,« lyder det fra Finn Nymann Jørgensen.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204