23948sdkhjf

Ny direktør hos Krone

Ny administrerende direktør for KRONE Commercial Vehicles Group - Alfons B. Veer er fra 1. august manden i spidsen for trailerproducenten.

Han er 40 år og har været hos KRONE i 15 år. Efter at have fået sin cand. Merc. I Business Administration, gennemførte han et traineeprogram hos KRONE-koncernene, inden han fik ansvar for flere projekter, herunder opbygning af det nye reservedelslager og logistikcenter i Spelle og etablering af KRONE-trailerfabrikken i Tire, Tyrkiet.

I 2013 blev Alfons B. Veer udnævnt til administrerende direktør for Trenkamp & Gehle GmbH, der har hovedkontor i Dinklage, hvor han har været ansvarlig for ”Trailer Axle” udvikling. I dag fremstiller Dinklage-fabrikken op mod 300 KRONE aksler hver dag og indviede for nylig en ny fabrik på 3200 m2 og en kontorbygning.

»Udnævnelsen af Alfons Veer er et vigtigt skridt i et rettidigt skifte mod en yngre bestyrelse i KRONE Commercial Vehicles Group«, siger Bernard Krone og fortsætter:

»Vi er meget glade for at trække på en ekspert inden for vores egne rækker. Alfons Veer administrerer vores KRONE Trailer Axle produktionssted i Dinklage i mange år med exceptionel ekspertise, og er den rette til at klare de nye opgaver inden for KRONE Commercial Vehicles Group.«

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093