23948sdkhjf

YX Erhverv opgraderer kortløs tankning

Vognmænd får om kort tid, som YX-kunder, mulighed for at benytte ny disponentdel.

- Vi indførte jo sms-tankning for cirka et halvt år siden, og når vi kommer med noget nyt, så giver det også anledning til nye idéer. Ved sms-tankning opretter vognmændene deres telefoner på vores hjemmeside, men handler det om nye chauffører, der er ansat i kortere tid – eksempelvis vikarer i ferieperioder – er det lidt bøvlet. Derfor lancerer vi om kort tid en ny disponentdel, forklarer YX Energis direktør Claus Gottlieb til Vognmandens Fagblad.

Godt 100 stationer

Den nye tilføjelse til YX Energis mulighed for kortløs tankning af truckdiesel - på energiselskabets godt 100 landsdækkende truckdieselstationer- betyder, at vognmænd selv kan bestille koder via sms fra YX Energi, der udløber efter op til 24 timer.

- Det er eksempelvis en fordel, hvis vognmænd ansætter vikarer, der ikke har deres egne firmatelefoner. Sikkerheden ligger jo blandt andet i, at chaufførerne netop har deres egne telefoner, tilføjer Claus Gottlieb.

Misbrug af kort

Han har tidligere udtalt om YX Erhvervs tilbud om kortløs tankning:

- Vi oplever fortsat misbrug af vognmændenes dieselkort på trods af diverse foranstaltninger, og derfor introducerer vi nu endnu et tiltag, der skal øge sikkerheden yderligere. Med kortløs tankning fjerner vi den største risiko, nemlig kortet, og indfører i stedet et nyt system på vognmændenes (og dermed også deres chaufførers) telefoner. Hvis tyvene ikke har et kort at stjæle, men derimod skal have fat i en låst telefon, bliver det automatisk også sværere for dem at misbruge virksomhedens brændstofkonto.

Ud over den kortløse betaling har YX Erhverv tidligere også indført sikkerhedstiltag som videoovervågning, 2-kortsystemer og ‘Alarm 24/7’, købsmaksimum, geografisk spærring, tidsbegrænset spærring og kilometeralarm.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11