23948sdkhjf

- Nedgradering er det rene idioti

Debatindlæg:

Nu er det sådan. at jeg i min ungdom af 18-19 år (først i halvfjerdserne) kan huske at vi fik et stykke motorvej ude omkring Randers, og siden da er motorvejsnettet udbygget, og der er da kommet nok 50 gange så meget trafik, der er nogle enkelte motorvejs rastepladser som er blevet udbygget og moderniseret, men ikke hvad mad angår, det er det mest elendige bras man kan købe til ågerpriser, og flere af husene ligner noget fra et underudviklet udviklingsland og er nedslidte og misligholdte.


Nogle skal betale den regning, og det må for en del være brugerne. Men at nedgradere dem er det rene idioti. Nu siger Vejdirektoratet, at visse pladser ikke bliver brugt særlig meget, og det er for dyrt at tømme skraldespande og rengøre toiletterne, det kan jo ikke passe hvis de ikke bliver brugt, hvor kommer affaldet så fra, og hvem sviner toiletterne, hvis ingen kommer der?


Nu har man senest fået indført 25 timers parkering, som jeg syntes er helt tåbeligt, det eneste man får ud af det, er at de der ellers ville holde der, flytter ud i industrikvaterer og lignende, hvor der for eksempel ikke er affaldsspande, eller toiletter, hvad sker der så? Ja så får vi lort og affald over alt, er det bedre? Nej det er det ikke, så i mine øjne væk med den idiotiske regel, og når der så skal holdes lovpligtigt 45 timers hvil, så skal bilen hjem til hjembyen og chaufføren til sin familie, det var derfor at 45 timers hvilet blev lavet.


Og som jeg før sagde, at der i dag er 50 gange så meget trafik, ja så skal der altså også flere p-pladser til, med toiletter og affaldsspande, måske også opsynsvagter, til at holde ro og orden, så byg bare nogle flere rastepladser og hæv vejafgiften for brugerne, der er jo heller ikke nogen som kan tanke gratis brændstof, eller få repareret bilen gratis, så forbrug - DET KOSTER.

Navn: Niels Jørgen Nielsen
Adresse: Lyrevej 8, 8940 Randers

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094