23948sdkhjf

Trofast kunde køber endnu en V8'er

Vognmand Torben Nielsen i Hadsund er trofast Scania- og Stiholt -kunde gennem mange år. Der står Scania på fronten af alle hans tre lastbiler, og det gør der fortsat efter levering af hans seneste nye lastbil. Der står også R 580 V8 på fronten af den nye, præcis som der gjorde på den foregående.

Det skriver Stiholt på deres Facebook-side.

Den nye er dog fra Scanias nyeste lastbilgeneration, mens forgængeren var en R 580 Streamline fra den foregående generation, populært kaldet 5-serien.


Torben Nielsen har meget fokus på brændstofforbrug, og han har valgt den nye R 580, fordi han forventer, at den nye generation V8 med ren SCR-teknologi til overholdelse af Euro 6-normen bliver bedre end forgængeren. Den nye bil skal blandt andet køre med 4-akslede sættevogne med walking floor, tip og gardin. Den kører konstant med tunge læs, hvorfor den ud over V8-motor også er specificeret med en kraftig drivline i form af GRSO925-gearkasse og R885 bagtøj, der normalt kun specificeres i kombination med Scanias 650- og 730 hk-motorer.


Bilen er opbygget med 2-strengs hydraulikanlæg hos Stiholt Aalborg og i øvrigt bygget, så den er praktisk at arbejde med og nem at rengøre. Torben Nielsen har desuden specificeret alu-fælge af hensyn til egenvægten.

Det er Stiholts lastbilsælger Christian Pedersen, der har stået for handlen.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.221