23948sdkhjf

’Gammel’ V8’er

Hjørring-firma modtager ny Scania med 520 hk.

Stiholts lastbilsælger Christian Pedersen leverer en ny ’gammel’ Scania til Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning A/S i Hjørring – i form af en ny Scania R 520 LB8x4.

Kran og hejs

Den nye Scania er én af de sidste i Scanias 5-serie, som Stiholt leverer, inden Next Generation Scania tager helt over. Den nye bil til Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning er opbygget med en Palfinger-kran, model PK34.002SH med seks hydrauliske udskud - monteret af Stiholt i Hjørring.

Sawo i Nørresundby har desuden monteret et nyt Sawo-virehejs, model CLS326-S-3W med 20 tons ophalerkapacitet og 22 tons tipkapacitet. Hejset er beregnet til 6-meter containere, og opbygningen omfatter desuden udskydelig bagkofanger samt VBG-træktøj til kørsel med påhængsvogn eller kærre.

250 ansatte

Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning beskæftiger cirka 250 medarbejdere. Virksomheden råder over 12 egne lastbiler til kran-, container- og slamsugeropgaver. Den nye bil, der erstatter en veltjent Scania R 500 LB8x4 med godt ti år på vejene, servicerer fremover trælaster samt udfører containerkørsel og intern transport af Vennelysts eget materiel.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235