23948sdkhjf

København er vært for ITS-kongres

Fra den 17. til 21. september 2018 er Københavns Kommune vært for den 25. ITS World Congress i Bella Center i København. ITS verdenskongressen er den største internationale kongres for intelligente transportsystemer (ITS) og forventes at samle mere end 4000 delegerede, 10.000 besøgende og 400 udstillere.

Det er ERTICO – ITS Europe, der ejer kongressen, som turnerer rundt i verden og kommer til Europa hvert tredje år og arrangeres i samarbejde med Europa-Kommissionen, ITS America og ITS Asia-Pacific.

Hovedtemaet i København vil være ”ITS – Quality of Life”, fordi verdenskongressen skal fremvise de nyeste ITS-løsninger og give konkrete bud på, hvordan løsningerne skaber bedre livskvalitet for trafikanter og borgere. Løsningerne skal give svar på nogle af tidens mest påtrængende udfordringer som klima, luftkvalitet, urbanisering, trængsel og trafiksikkerhed.

ITS World Congress 2018 er et enestående udstillingsvindue for nye danskudviklede transportløsninger, forskningsresultater, teknologisk ekspertise samt produkter og services fra danske virksomheder. Samtidig er kongressen et afsæt til at sætte klima, erhverv og grøn vækst på dagsordenen og at skabe grobund for nye arbejdspladser.

Københavns bærende ambition er at blive CO2-neutral i 2025. Det kan intelligente trafikløsninger bidrage til. ITS bidrager til at skabe levende, sunde og grønne byer med mere grøn mobilitet og livskvalitet for borgerne.

Kongressen er bygget op om et fagligt program, en demonstrationsdel med test af ny ITS-teknologi og udstillingsdelen i Bella Center med danske og internationale virksomheder. Som noget helt nyt på en verdenskongres vil der være et særligt område for iværksættere med titlen Area C – Startup Connector. Her vil nystartede og mellemstore virksomheder få mulighed for at fremvise deres bud på fremtidens løsninger inden for ITS. Der er plads til 30 lovende startups.

Læs meget mere om kongressen, tilmelding og program på:

www.itsworldcongress.com

https://itsworldcongress.com/wp-content/uploads/2018/05/Copenhagen-2018-preliminary-programme_18.05.18.pdf

https://itsworldcongress.com/startups/area-c-startup-connector/

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062