23948sdkhjf

Noget statsstøttet svineri

- Det er 25 år siden, at det gik galt, da posten begyndte at lave andet end at dele breve ud.

Meldingen om at DTL – Danske Vognmænd nu beder Konkurrencestyrelsen om at se nærmere på PostNord Logistics A/S, støttes helhjertet i Sønderjylland.

Kenneth Jacobsen, formand for Sønderjyllands Vognmandsforening, kalder det over for Vognmandens Fagblad for ”noget svineri”, når PostNord Logistics fortsætter sine aktiviteter – støttet af offentlige skattekroner – og deler underskud ud i fire af de fem seneste regnskabsår.

25 år siden

- De fleste af mine medlemmer kører ikke med pakkegods, men det her er noget svineri. Og det er 25 år siden, at det gik galt, da posten begyndte at lave andet end at dele breve ud.

Kenneth Jacobsen tager samtidigt kraftigt afstand fra, at PostNord Logistiks, ifølge ham, klart underbyder markedets private konkurrenter, samtidigt med at selskabet modtager offentlig støtte.

- PostNord støtter sig til leveringspligten, men koncernen var også klar over faktoren med (dyre) tjenestemænd, da de gik ind i markedet, tilføjer Kenneth Jacobsen til Vognmandens Fagblad.

Minus på 90,9 mio.

Underskuddet på 90,9 mio. kr. i PostNord Logistics A/S for regnskabsåret 2017 sender således ”rystelser” langt ind i de private vognmænds rækker, melder DTL – Danske Vognmænd, der nu beder Konkurrencestyrelsen om at kigge ind i forholdene i selskabet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125