23948sdkhjf

Mere Mercedes til Snave

For Vognmand Jesper Thorsen i Snave var starten på 2018 en hård omgang. Et uheld på motorvejen ved Kolding satte en bil ud af drift, men heldigvis kun i kort tid. Der stod nemlig allerede en ny Mercedes Actros 2553-trækker under opbygning, så med lidt hjælp i en lejebil var han hurtigt på gaden igen.

Den nye bil var dog planlagt som vækst, så endnu en blev sat i ordre. Det er den P. Christense i Kolding nu leverer, og det blev igen en Actros 2553 LS med følgende udstyrspakker:

Sikkerhedspakke med Active Bracke Assist 4, afstandsregulering, sporassistent. Chaufførpakke med spisebord, to luftaffjedrede sæder, alt i skabe og skuffer, stort klimaanlæg, fyr og PPC gearkasseprogram. Udvendigt er bilen krydret med lyspakke med bl.a. xenonlygter og led-tågelygter med drejelys. Bilen havde et kort stop hos In Truck Padborg, som lagde et sort lædergulv i bilen, og Deko-Gros i Vejle stod for skrift og logo.

Med i leveringen fik vognmanden Service Complete-aftale, indeholdende ny Mercedes-Benz Uptim- aftale, som overvåger køretøjerne i realtid. Efter vellykket aflevering og gennemgang, kvitterede vognmanden med endnu en bestilling til efteråret.

Salg og levering er foretaget ved erhvervskonsulent Johnny Skytte Nielsen.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172