23948sdkhjf

Stor hæder til DAF i Slovenien

Redaktører på og læsere af de slovenske magasiner "Transport & Logistika" og "Mehanik in Voznik" har kåret DAF's nye CF og XF lastbiler til "Truck of the Year 2018" i Slovenien. Begge lastbilserier blev belønnet for deres innovative og brændstoføkonomiske drivlinjer og for deres fremragende chaufførkomfort.

Den slovenske anerkendelse kommer i kølvandet på kåringen af de nye DAF CF og XF lastbiler til "International Truck of the Year 2018" ved Solutrans-udstillingen i november sidste år samt kåringen til "Truck of the Year 2018" i Polen i sidste måned.

Vinderen af den slovenske pris blev fundet efter en omfattende afstemning blandt redaktører på og læsere af "Transport & Logistika" og "Mehanik in Voznik". I begrundelsen hed det: "DAF CF og XF lastbilerne er eksempler på den retning, som lastbilindustrien bevæger sig i: udvikling af særdeles innovative lastbiler, der er designet med et klart fokus på både maksimal profitabilitet for ejeren og den højest tænkelige komfort for chaufføren. Kombinationen af de helt nye PACCAR MX motorer med TraXon-gearkasse og DAF's egne bagaksler resulterer i fremragende brændstoføkonomi og glimrende køreegenskaber."

»Vi er meget glade for, at de slovenske eksperter udpeger de nye DAF CF og XF lastbiler som deres foretrukne lastbiler til distribution og langturskørsel," udtalte Harry Wolters, der er medlem af DAF Trucks' bestyrelse og salgsdirektør i Europa. "Det understreger vores målsætning om at designe og konstruere branchens bedste lastbiler til både vognmænd og chauffører.«

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188