23948sdkhjf

Ny politisk chef i Padborg

ITD ansætter hidtidig chefkonsulent som chef for politisk afdeling.

”Indgående branchekendskab, stor faglig viden og politisk tæft” kendetegner ITD’s nye politiske chef, 52-årige Jørn-Henrik Carstens, der fremover står i spidsen for brancheorganisationens politiske afdeling og sammen med sine medarbejdere kæmpe for at fremme ITD's politiske mærkesager på vegne af organisationens medlemsvirksomheder.

- Det glæder mig, at Jørn-Henrik Carstens har takket ja til at stå i spidsen for ITD´s politiske arbejde. I ITD er og vil vi være dem, der leverer saglige, relevante og afbalancerede oplysninger til politikere, myndigheder og samarbejdspartnere, når vi arbejder for gode rammevilkår for vores medlemsvirksomheder nationalt og i EU. Det vil Jørn-Henrik Carstens som politisk chef i ITD være garant for, siger Carina Christensen, administrerende direktør i ITD.

Mekaniker og konsulent

Jørn-Henrik Carstens har dybe rødder i transporterhvervet med en baggrund som lastbilmekaniker, bil- og køreprøvesagkyndig og teknisk konsulent, inden han i 2007 kom til ITD. Frem til 2011 arbejdede han som teknisk konsulent i ITD´s medlemsservice med ansvarsområder inden for teknik, vægt og dimensioner, lastsikring, trafiksikkerhed, modulvogntog og særtransport.

Siden 2012 har han arbejdet som chefkonsulent i ITD’s politiske afdeling med ansvar for områderne teknik, digitalisering, trafiksikkerhed, alternative brændstoffer, modulvogntog, vægt og dimensioner, særtransport og det seneste år køre- og hviletid.

Går foran

Jørn-Henrik Carstens ser frem til at være med til at forme ITD's politiske linje nationalt og europæisk som ny politisk chef.

- ITD er kendt for at gå foran og arbejde målrettet for at professionalisere transport- og logistiksektoren. Vi vil fortsætte med at basere vores politiske arbejde på fakta og bruge fakta til at få åbnet dørene på Christiansborg og i Bruxelles, så vi kan få vores positioner ført ud i livet til gavn for vores medlemsvirksomheder, siger Jørn-Henrik Carstens.

Han bor i Aabenraa og arbejder ud fra ITD's hovedkontor i Padborg, sideløbende med at han også møder på ITD’s kontorer i både København og Bruxelles.

Foto: ITD

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125