23948sdkhjf

Bestiller 500 biler i Eindhoven

EU-gigant: 500 nye DAF-lastbiler, tak.

Europas måske største transportfirma, målt på antallet af trækkere og lastbiler, litauiske Girteka Logistics, bestiller 500 nye DAF XF lastbiler til sine internationale operationer.

- De fleste af dem vil blive taget i drift mellem juli og oktober 2018. Disse nye DAF lastbiler indgår i vores planer om yderligere at udvide vores virksomhedsaktiviteter i hele Europa, udtaler Mindaugas Raila, formand for Girteka Logistics.

Siden grundlæggelsen i midten af 1990’erne har Girteka Logistics – med hovedsæde i Vilnius, Litauen - udviklet sig til Europas førende transportfirma med speciale i transporter inden for International Full Truck Load (FTL). Virksomheden råder over en egen flåde på mere end 4.400 lastbiler og 4.700 anhængere, kørt af flere end 9.000 chauffører.

Stor anerkendelse

- Den kendsgerning, at førende transportfirmaer som Girteka Logistics vælger den nye DAF XF – kåret som International Truck of the Year i 2018 – er en stor anerkendelse af lastbilens kvalitet, pålidelighed, effektivitet og chaufførkomfort. Desuden er det en stor anerkendelse af vores fantastiske netværk af forhandlere i hele Europa, tilføjer Preston Feight, direktør for DAF Trucks.

480 hestekræfter

Girteka Logistics' 500 nye DAF XF lastbiler udstyres med PACCAR MX-13 motoren på 12,9 liter (365 kW/480 hk, 2.500 Nm ved kun 900 o/min.) og den nye automatiserede TraXon-gearkasse.

Bilerne er også udstyret med den nyeste teknologi, herunder intelligent fartpilot, intelligent gearskiftefunktion, system til advarsel ved skift af vognbane, AEBS-system og system til advarsel om kollision forfra.

DAF's chaufførassistent hjælper chaufføren med at opnå den højeste brændstofeffektivitet, og det samme gør DAF's avancerede Eco Roll-funktion. For at opnå maksimal oppetid vælger Girteka Logistics serviceintervaller på op til 200.000 kilometer.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188