23948sdkhjf

Dyrere afregning koster i Randers

Utilfredsstillende regnskab: Mindre overskud og mindre gæld.

Det seneste årsregnskab for 2017 fra Bach & Pedersen Fragt A/S, Sdr. Borup i det sydvestlige Randers, er ikke tilfredsstillende læsning, melder Torben Bach, adm. direktør for det cirka 114 ansatte store fragtmandsselskab.

Øgede udgifter

- Danske Fragtmænd har ændret afregningerne. Siden september 2017 har vi betalt en højere udgift til boksleje, som er et fee til Danske Fragtmænd. Det er en væsentlig årsag til, at vores årsregnskab er utilfredsstilende, udtaler Torben Bach til Vognmandens Fagblad.

Årets resultat på 315.000 kr. – mod godt 2,7 mio. kr. året før – harmonerer således knap så godt med bruttofortjenesten på knap 47 mio. kr., der ’blot’ er cirka 1,6 mio. kr. mindre end året før.

Egenkapitalen er faldet fra godt 13 til knap 12 mio. kr., men på plussiden noterer Torben Bach blandt andet, at gælds- og hensatte forpligtelser er faldet med cirka 4,2 mio. kr.

Bedre 2018

- Vores drift har dog udviklet sig noget bedre i de seneste par måneder, og alt i alt forventer vi et væsentligt mere positivt resultat for 2018, tilføjer Torben Bach.

Således skubber tilgangen af fire nye og store kunder til den travlhed, der fortsat præger medarbejdere, biler og fragtcentralen på Engelsholmvej i det sydvestlige Randers.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.61