23948sdkhjf

3 akslet trailer til Kurt & Carlo

Kurt & Carlo Kristensen A/S er for nylig kørt fra Lastas i Hedensted med deres nye KelBerg 3 akslet åbentrailer med sider.

Kurt & Carlo Kristensen A/S blev startet af Carlo Kristensen, overtaget af sønnen Kurt Kristensen og drives i dag af 3. generation; søskendeparret Lars og Heidi Kristensen, der beskæftiger 15 medarbejdere.

De udfører mange typer opgaver, alt fra entreprenør- og transportopgaver til nedbrydning, knusning, sprængning, levering af råstoffer fra egen grusgrav, eget mørtelværk, udlejning af materiel plus meget mere. Derudover dette har de også udlandstransport, med speciale i hjemtransport fra Tyskland og udfører alle former for kranarbejde, for eksempel løft og transport af skurvogne, pavilloner, både og byggematerialer med eller uden spil og flyjib, fra 23 tm. op til 85 tm.

Chassis opbygning: Letvægts chassis med længdevanger opsvejset i I-profil og stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis. Bunden er af 28 mm hårdttræsplanker, der er TÜV-godkend til 9.000 kg. 2 x 12 stk. binderinge i kantskinne og 3 x 6 stk. 80 x 50 mm sokler der flugter på tværs. Traileren leveres med 3 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser. 1. aksel er kan hæves og 3. aksel er drejbar. Liftaksel er med automatisk hævning og sænkning ved belastning.

Den nye trailer er leveret af Jan Bertelsen fra LASTAS.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127