23948sdkhjf

Dækfirma får bedre beliggenhed

I sommeren 2018 flytter Super Dæk Service i Horsens i større lokaler på Orionvej med direkte facade ud til Vestvejen. Samtidig tager afdelingen i Horsens, som den første Super Dæk Service-afdeling i Danmark, et helt nyt system i brug til opbevaring af kundernes vinter- og sommerdæk. Systemet tillader langt flere dæk på samme plads, og det løser et af afdelingens aktuelle problemer, siger afdelingsleder René Hansen:

»Vi har i seneste regnskabsår haft en vækst i omsætningen på over 14 pct. Det er vi selvfølgelig stolte af, men det har blandt andet den konsekvens, at vores nuværende dæklager reelt er ved at være for lille. På Orionvej får vi 2.300 m2 mod de 1.700 m2 på Torstedallé i dag. Det lyder måske ikke af meget, men med en optimering af lageret kan vi mere end fordoble vores kapacitet for opbevaring af dæk og sæsonhjul.«

Super Dæk Service i Horsens er meget mere end eksperter i dæk til lastbiler, busser, entreprenørmaskiner og traktorer. Det er også et værksted for både personbiler og varevogne. Også denne del af afdelingen i Horsens klarer sig godt, og derfor er René Hansen nu på jagt efter flere medarbejdere.

»Med flytningen til nye lokaler styrker vi vores breakdown service med en nyindkøbt 12 tons MAN lastbil med påmonteret kran og dækmaskine, så vi kan rykke ud i marken til kunderne, når deres maskiner holder stille f.eks. på en byggeplads. Hver time, en maskine holder stille, koster dyrt, og så er hurtig hjælp ekstra vigtig for kunden,« forklarer afdelingslederen.

Dermed bliver også værkstedsdelen styrket fra næste år.

»Vi har mange privatkunder, og servicerer selvfølgelig også firmabiler og varevogne. Hos os kan du få serviceeftersyn og klargøring til syn - Vi skifter bremser og bilruder, og vi justerer din bil, så den kører optimalt, alt sammen med op til 3 års garanti. Det bliver der selvfølgelig ikke ændret på, men vi bliver endnu stærkere til at levere hele paletten,« udtaler René Hansen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062