23948sdkhjf

ATL: Ny ekspert

Politikommissær tiltræder 1. august hos ATL.

Den 37-årige Morten Bøjesen, politikommissær i Københavns Politi, tiltræder 1. august sit nye job som ny konsulent og rådgiver med speciale i færdselslovgivning, sikkerhed samt køre- og hviletidsregler. Han supplerer dermed chefkonsulent Bent Bejstrup, som indtil nu har været alene på området.

Morten Bøjesen har ti års erfaring inden for politiet. Han har blandt andet arbejdet sammen med transportbranchen om at bekæmpe kriminalitet, lige som han har arbejdet med sikkerhed for lastbiler, der kører med brændstof. Inden han blev ansat hos politiet, arbejdede Morten Bøjesen med salg og marketing i det private erhvervsliv.

- Vi lægger vægt på at besøge vores medlemmer, både når det gælder rådgivning om overenskomsten og færdselslovgivningen. Vi kan se, at der er brug for at opruste vores rejsehold, som besøger virksomhederne og rådgiver om de mange regler på køre-hviletidsområdet og færdselsområdet. Med Morten Bøjesen har vi fundet den perfekte mand til opgaven, siger ATL’s direktør Lars William Wesch.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08