23948sdkhjf

Ramte cyklist - måske narkopåvirket

Kl. 13.37 onsdag fik Midt- og Vestsjællands Politi via alarm 112 en melding om et færdselsuheld mellem en lastbil og en cyklist i lyskrydset Borgediget-Ringstedgade-Jernbanegade.

Ambulancepersonale og politiet kørte til uheldsstedet, hvor en 39-årig kvinde fra Roskilde straks fik behandling for alvorlige skader på begge sine ben.

En lægehelikopter blev tilkaldt og landede på Ringstedgade, som var blevet afspærret. Den tilskadekomne kvinde blev dog i en ambulance under politieskorte kørt til Rigshospitalet til behandling for brud på begge ben.

Uheldet skete, da en 38-årig mand fra Nyrup i en lastbil kørte ad Borgediget mod øst, hvor han i krydset svingede til højre ad Ringstedgade mod syd. Under svingningen påkørte han den 39-årige, der på cykel kørte i samme retning, men som skulle ligeud i krydset.

Den 38-årige lastbilchauffør var ædru, men en narkometertest indikerede, at han var påvirket af narkotika på uheldstidspunktet. Han blev derfor kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

En bilinspektør blev tilkaldt for at undersøge uheldsstedet og de implicerede køretøjer.
Politiet afventer nu bilinspektørens erklæring vedr. undersøgelserne og resultatet af analysen af blodprøven fra lastbilchaufføren.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063