23948sdkhjf

Velkendt dækchef tiltræder

Super Dæk Service får ny afdelingsleder.

Første dag i oktober tiltræder Peter Hald officielt som ny afdelingsleder hos Super Dæk Service i Hobro. Det er dog ikke første gang, han prøver kræfter som leder på et autoværksted og dækcenter, da han har arbejdet som centerleder hos Euromaster Hobro, 150 meter nede ad vejen.

Efter ni gode og lærerige år hos Euromaster begynder han således et nyt bileventyr hos Super Dæk Service – og med sig tager han Euromaster-kollegaen Jesper, som han har arbejdet med i 13 år.

Mere fokus på værkstedet

Fremover sætter Super Dæk Service i Hobro nu mere fokus på autoværkstedet og herunder landbrugsmaskiner.

Peter Hald forklarer, hvordan der altid har været forskellige fokusområder hos henholdsvis Euromaster og Super Dæk Service i Hobro.

Super Dæk Service har altid haft fokus på dækcenter, og Euromaster på autoværksted. Peter Hald ser derfor en klar fordel i, at han tager sin viden og kunnen med sig til Super Dæk Service og sætter større fokus på at drive autoværksted.

- Jeg håber på, at afdelingen vækster på alle de segmenter, vi beskæftiger os med. Vores vision, ”Vi vil være branchens bedste”, er vi klar til her i Hobro at gå målrettet efter, og samtidig med at Super Dæk Service har overtaget Point S Bernhard Poulsen i Hobro er der store muligheder for os i byen samt det store opland.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187