23948sdkhjf

Scanias nye salgschef

Fra Nyscan til Scania Danmark.

Kasper Rasmussen netop begyndt som salgschef hos Scania Danmark med ansvar for salget af lastbiler i Østdanmark.

39-årige Kasper Rasmussen er ud af en vognmands- og grusgravsfamilie fra Munke Bjergby, der har arbejdet med disse erhverv i 100 år.

- Jeg har været fascineret af alt med motorer, siden jeg var helt lille. Siden jeg var 5-6 år har jeg hjulpet til i grusgraven. Og alle mine sommerferier blev brugt der, fortæller Kasper Rasmussen.

Mekaniker og eftermarkedsdirektør

Da han forlod teenagealderen, kom han i lære hos George Nielsen Dieselservice i Benløse ved Ringsted. I september 1999 var han udlært som mekaniker, og efter tre måneders rundrejse i Australien fortsatte han som mekaniker hos en af de øvrige lastbilproducenter.

Efter et job som ferieafløsende værkfører fandt han ud af, at han ville gå ledervejen. I 2008 blev han så værkstedschef, og siden er det gået stærkt med karrieren. Fra 2013 har Kasper Rasmussen arbejdet hos Scanias servicepartner Nyscan, senest som eftermarkedsdirektør.

- Nu glæder jeg mig til at at arbejde med salg af lastbiler hos Scania. Jeg ved jo af erfaring, at Scania har gode produkter og dygtige veluddannede medarbejdere, og det er faktorer, jeg sætter pris på, tilføjer Kasper Rasmussen.

Han bor i Munke Bjergby sammen med min kæreste Stina og tre børn.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.208