23948sdkhjf

Konkursramte mekanikere i nye job

Hjælpen er nær i Aalborg.

Blot få dage efter sidste uges konkurs hos opbyggervirksomheden HMK Bilcon, Gistrup ved Aalborg, hvor knap 90 ansatte mistede deres job, har seks nu forhenværende mekanikere hos HMK Bilcon allerede fundet nye job.

De er således ansat hos Stiholt-koncernen, der med hovedkvarter i Sæby er bl.a. mangeårig autoriseret Scania-forhandler - og siden sommeren 2016 også autoriseret Iveco-forhandler via datterselskabet Stiholt Erhvervsbiler A/S.


Tre af de seks mekanikere er ansatte, og de næste tre er på vej i løbet af få dage, melder Stiholts adm. direktør Henrik Bruun Nielsen til Vognmandens Fagblad Trans Inform.


- Det er udtryk for et udvidet aktivitetsniveau, tilføjer Henrik Bruun Nielsen.


Stiholt-koncernen, i dag er landets eneste private Scania-forhandler, er glade for de nye medarbejdere, der blandt andet kommer til at arbejde med renovering og overflytning af tankopbygninger på afdelingen i Hjørring.


HMK Bilcon har i en årrække serviceret kunder til bl.a. tankvognssopbygninger på både det danske og nordiske marked, lige som Stiholt har tilsvarende kunder i blandt andet Norge. Dermed passer de nye mekanikere fint til Stiholts fortsatte aktiviteter på området.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172