23948sdkhjf

Konference ser ind i fremtiden

ATG arrangerer konference 2. marts på Aarhus Havn.

Aarhus Transport Group, netværket af østjyske transportvirksomheder, inviterer til konference om fremtidens markant ændrede godstransport.

Det foregår torsdag 2. marts fra kl. 13 til 16.30 på Det nye Havnecenter, Vandvejen 7, Aarhus.


Jesper H. Hansen, sekretariatschef hos Aarhus Transport Group, lægger op til en konference, ”hvor vi vil se ind i fremtiden og sætte fokus på de mange spændende muligheder og udfordringer, som vi kan skimte lige rund om hjørnet, til land, til vands og i luften.”


Konferencen kører forbi temaer som transport, logistik, mobilitet og infrastruktur – hjulpet på vej af indlægsholdere fra den politiske verden, branchens interesseorganisationer og topfolk fra nogle af branchens virksomheder.


Førerløse lastbiler og skibe

- Disruption vil også ramme din virksomhed. Hvad betyder den nye teknologi for transporterhvervet? På konferencen prøver vi at finde svarene. Førerløse lastbiler og skibe er på vej. Hvordan vil det påvirke fremtiden? Konferencen prøver at give jer svarene. Aarhus Havn er Danmarks største målt på omsætning. Hvordan vil Aarhus Havn holde denne position, og hvad er havnens fremtidsvisioner? Vi får svarene på konferencen, lyder det videre fra Aarhus Transport Groups sekretariatschef Jesper H. Hansen.


Aarhus' infrastruktur

Blandt andre emner på dagsordenen er fremtidsvisoner for infrastrukturen i og omkring Aarhus - ved kommunens politiske rådmand på området.
Konferencen lover også et svar på, hvorfor der investeres flere milliarder kroner i Letbanen i Aarhus og andre større danske byer, når der er alternative løsninger som ”Bus-Rapid-Transit - BRT” - "som er lige så effektiv og til den halve pris".


Lufthavn og Grundfos

Direktøren for Aarhus Lufthavn leverer en status for lufthavnen, mens en af Danmarks største virksomheder, Grundfos, fortæller om store ændringer på koncernens transport og logistik, så den er "toptrimmet til fremtiden".


Konferencen åbner for indskrivning på dagen fra kl. 12.30. Så snart det endelige program for konferencen forelægger, meldes det ud, oplyser arrangøren.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111