23948sdkhjf

Lederuddannelse: Nyt samarbejde

ITD og IBC tilbyder uddannelse til ledere.

ITD udbyder en række lederuddannelser, der skal styrke den enkelte transport- og logistikvirksomhed. Uddannelserne er målrettet ejere og ledere og berører de krav og udfordringer, som ledere og ejere møder i deres dagligdag.

ITD og IBC har således indgået et samarbejde og udbyder to lederuddannelser, målrettet ejere og ledere (ejerledere) inden for transport og logistik. Begge uddannelser er meget praksisorienteret, så kursisterne umiddelbart kan omsætte kurset til handling i egen virksomhed.

Fra teori til praksis

- Vi har tilrettelagt uddannelserne, så vi sikrer, at kursusdeltagerne får de værktøjer, som de har behov for i deres styring og ledelse af deres virksomhed. Uddannelserne har fokus på praksisorienteret læring, hvor det, man lærer, løbende testes under uddannelserne. Det er vores erfaring, at det giver størst værdi for vores deltagere, siger Jørgen Smed, specialkonsulent, uddannelse og projekter i ITD.

Kursusstart 8. februar

Begge uddannelser består af flere moduler med hvert sit tema og er opbygget, så kursisterne kan kombinere uddannelsen med deres daglige ledelse i egen virksomhed. Underviserne har alle stor praktisk erfaring og er sparringspartnere under hele forløbet.

Uddannelserne foregår hos IBC Innovationsfabrikken i Kolding i moderne omgivelser.

Førstkommende kursus starter 8. februar.

Spedition og bus - start 1. februar

ITD udbyder desuden, i samarbejde med Danske Speditører og Danske Busvognmænd, uddannelsen Praktisk Lederuddannelse - målrettet mellemledere på alle niveauer og ledere i mindre og mellemstore virksomheder. Denne uddannelse tilbydes nu også øst for Storebælt, hvor den afvikles på Børsen i København.

Førstkommende kursus begynder 1. februar.

Yderligere information om uddannelserne fås via ITD’s hjemmeside, og interesserede er også velkomne til at kontakte ITD for yderligere information.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11