23948sdkhjf

Volvo justerer ledergruppe

Nye ansvarlige for salg og service og ny detaildirektør.

Volvo Group Trucks Danmark justerer ledergruppen, der er bl.a. udpeget nye ansvarlige for salg og servicemarked og ansat en direktør for detailforretning.

Jacob Libach Nielsen tiltræder 15. marts i den nyoprettede stilling som direktør for Volvo Truck Center Danmark. Han kommer fra en stilling som CEO for Qubiqa Logistics, der fremstiller logistikløsninger. Han har tidligere været ansat hos Toyota Material Handling, System Cleaners A/S og Grundfos Danmark.

Den nye direktør er 42 år og gift med Ulla, med hvem han har to børn. Han er bosat i Viborg og får Volvo Truck Center i Aarhus som primær arbejdsplads.

Styrker detailforretning

- Jeg kommer nu nok til at køre en del rundt i mellem de forskellige Volvo Truck Center filialer. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme rundt og møde medarbejdere og kunder, udtaler han.

Om årsagen til den nye direktørstilling forklarer Lars Bo Larsen, adm. direktør for Volvo Danmark:

- Grunden til, at vi har besluttet at skabe denne stilling er, at vi gerne vil sikre, at vores detailforretning er med helt fremme i forhold til den generelle forretningsudvikling, hvilket konkret vil udmønte sig i en endnu bedre kundeservice og en endnu tættere dialog med kunden i Volvo Truck Center filialerne.

Tommy Nielsen

Samtidig er Tommy Nielsen blevet Commercial Trucks direktør og er dermed ansvarlig for alt salg af Volvo- og Renault-lastvogne og varebiler igennem det danske forhandlernetværk. Tommy Nielsen har siden han startede hos Volvo Danmark i januar 2016 været ansvarlig for Market Support.

Jan Scheel

Jan Scheel er udnævnt til Commercial Service Market direktør med ansvar for servicemarkedet i hele det danske netværk af forhandlere, der servicerer Volvo- og Renault-lastvogne og varebiler. Han har været ansat hos Volvo siden 1996, senest med ansvar for soft offers, servicekontrakter og flådestyring.

Helle Hessel

Markedskommunikationschef Helle Hessel indtræder også i ledergruppen. Her er

økonomidirektør Niels Ryge Andersson og HR Manager Bettina Buch fortsat medlemmer, mens adm. direktør Lars Bo Larsen sidder for bordenden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094